Rákellenes növények

Fokhagyma

A fokhagyma sok területen értékes gyógynövény, melynek jótékony hatását főként kéntartalmú komponensei – az alliin és allicin – magyarázzák. Ha az általunk zöldségek és gyümölcsök antioxidáns-tartalmának gyors meghatározására, összehasonlítására kifejlesztett tesztcsíkot bedörzsöljük fokhagymával, az igen hamar a legkékebb színét mutatja, jelezve az antioxidánsok jelenlétét.

Fokhagyma kapszula 250dbFokhagyma kapszula 250 db

 Ára: 2590 Ft

A fokhagymát a szív- és érrendszer gyógyításán túl, az antibakteriális és a gyomorfekély ellenes hatása miatt is értékelik. Szemölcsök irtására – a vérehulló fecskefű mellett – az egyik legkedveltebb népgyógyászati szer. Egy szeletét a szemölcsre téve, ragtapasszal rögzítve, néhány nap alatt sikert érhetnek el a szemölcs eltávolításában.

Nagy szeléntartalmú talajon termesztett fokhagyma a daganatos megbetegedések kezelésében és a pajzsmirgy hormontermelésének javításában sokkal hatásosabbnak bizonyult, mint szelénhiányos területek esetében. A szelén pajzsmirigyhormonra gyakorolt hatása mellett jól ismert a haj és köröm állapotára, és az immunrendszer működésére gyakorolt hatása. A mikotoxinok, az ólom- és a higanymérgezés hatásának csökkentésében a szelén kiválóan alkalmazható hatóanyag-komponens.

A fokhagyma saját vizsgálataink szerint is, a szervetlen szelén sókat jó hatékonysággal alakítja át szerves szelén vegyületekké, főként szeleno-metioninná. A szelénnel foglalkozó kutatóknak óhatatlanul is, gyakran jut eszükbe a fokhagyma, mivel a szelén gáz halmazállapotú vegyülete – a hidrogén szelenid is – kifejezetten fokhagyma szagú.
Dr. Prokisch József
egyetemi docens, Debreceni Egyetem

 

Gránátalma gyógyhatása

Gránátalma kapszula 250 dbGránátalma kapszula 250 db

 Ára: 13 110 Ft

Gránátalma a rák megelőzéséreTöbb tudományos kísérlet bizonyítja a gránátalma pozitív hatását a szív- és keringési rendellenességekkel, valamint a rák és a gyulladásos megbetegedésekkel szemben. Számos beteg igazolta rendkívüli gyógyító-megelőző hatását az érrendszeri és rákos betegségek esetén. A legismertebbek napi egy pohár gránátalmalé fogyasztása egy év alatt az érfali lerakódásokat csökkenti. Rendszeres fogyasztása vérnyomáscsökkentő és vérrögképződést gátló hatású, a vérhígítók és koleszterincsökkentők hatását növeli és lassítja a ráksejtek növekedését.
 

Brokkoli

Brokkolicsíra kapszula 250 dbBrokkolicsíra kapszula 250db

 Ára: 7880 Ft

A brokkoli (Brassica oleracea convar. botrytis var. italica) a vadkáposzta (Brassica oleracea) egy termesztett változata. Közeli rokona a karfiol és a fejes káposzta. A brokkoli sok vitamint tartalmaz, leginkább béta-karotint (pro-A), folsavat (B9) és aszkorbinsavat (C), de jelentős a tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), kalcium, és vastartalma is. Fontos szerepe van a rákmegelőző étrendben.

 

Csípős paprika

Kapszaicin

kapszaicin krem 100mlKapszaicin krém 100ml

 Ára: 2900 Ft

 


A csípős paprikák csípősségét, erejét a kapszaicionidoknak, ezek közül is főleg a kapszaicinnak köszönhetjük. Ellentétben azon anyagokkal, amelyek a nyelv különböző zónáin az édes, savanyú, sós, keserű és umami ízekért felelősek, a kapszaicin, illetve rokonanyagai hő-, illetve fájdalomingert váltanak ki. Minél több kapszaicint tartalmaz egy csili vagy paprika, annál csípősebb, erősebb az. Az 1950-től Magyarországon termesztett édes, illetve enyhén csípős paprikák manapság már szinte egyáltalán nem tartalmaznak kapszaicint. A peperoni (fefferoni) 5-ször, a magyar erős paprika 10-szer, a peperoncini 50-szer, az igen erős fajták (tepin, habanero) több ezerszer annyi kapszaicint tartalmaznak. Mind a friss és szárított paprika kivonatok rendkívül hatékonyak a rákos sejtek elpusztításában. 

 


Kereső

Flavonoidok a gyermekeink védelmében

Flavin77 Omega Kid

Napkristály  bioflavonoid.

Napkristály ital

Iratkozz fel MOST,hogy értesülj a legújabb FLAVIN AKCIÓKRÓL!

 HÍRLEVÉL

Kérdése van?
 
Hívjon  az alábbi telefonszámon
 
06-20-777-2857
 
Vagy érdeklődjön email-ben
 
flavinvitamin@gmail.com
 
 

Biosa Flora - Természetes egyensúly a bélrenszerben

REZVERATROL

 

Kudzu B6

Kalcium-Magnézium-Nátrium

PVG-Pecsétviaszgomba

Új Termékek

 

Crystal Complex Hepatop

Calcium L-treonate

CaTOP

Myco Crystal Gyógygombák

 

 

 

 

 

 

0.027 mp