FLAVONOIDOK

Flavin7 Flavonoidok

A legtöbb flavonoid képes lehet olyan folyamatokat meggátolni, amelyek szerepet játszanak a daganatos elváltozások kialakulásában, valamint a kemoterápia mellékhatásait is csökkenthetik

 

Minél idősebbek vagyunk, annál hajlamosabbá válunk az oxidációra - bizonyos értelemben testünk is rozsdásodni kezd. Minden, ami megelőzi, vagy lassítja az oxidációs folyamatokat, antioxidánsnak minősül. Szervezetünk maga is termel néhány antioxidánst (amelyeket endogén antioxidánsoknak nevezünk), de táplálkozásunk során más antioxidánsokat (külső, ún. exogén antioxidánsokat) is magunkhoz kell vennünk. Néhány antioxidáns -mint pl. az E- és a C- vitamin- alapvetően szükségesek az élethez. Az antioxidánsok az anyagcsere és a baktériumok elleni védekezés során keletkező szabadgyököktől védik a szervezetet. Bizonyos körülmények között, például tartós légszennyezettség, ultraibolya-sugárzás, betegségek, cigaretta hatására a szabad gyökök termelődése fokozódhat. A szabadgyökök károsító hatása sok betegségben kimutatható: nagy szerepet játszanak a sejtek öregedési folyamataiban, a koszorúér-elmeszesedés, a szívinfarktus, a rákos megbetegedések, bőrgyógyászati megbetegedések, több májbetegség kialakulásában.

Érthető tehát az antioxidánsok fontos szerepe ezen betegségek megelőzésében.

Az antioxidánsok leggazdagabb tárházát a növényi szervezetek kínálják. Ezek közül is kiemelkedő jelentőséggel bírnak a flavonoidok, melyek másodlagos növényi anyagcseretermékek és főként a gyümölcsök héjában, magjában, kocsányában találhatóak. A flavonoid vegyületek vizsgálatát az érrendszerre gyakorolt hatásuk szempontjából kezdték el a kutatók, de hamar rájöttek, hogy legalább ilyen hatással vannak a daganatok kialakulásának megelőzésében és a meglévő daganat terjedésének féken tartásában. Mint tudjuk, minden daganat más módon képződik, ezért jelenleg csekély esélyét látjuk annak, hogy valaha is feltalálják azt a kapszulát, ami hatására a testben kialakult esetleg már áttétet képező rákos elváltozás azonnal gyógyítható lenne.

A legjobb eljárás a fent említett betegségek megelőzésére, ha szó szerint vesszük, és valóban megelőzzük a bajt.

Az európai fogyasztói társadalmakra egyértelműen jellemző, hogy nagyon alacsony a flavonoid fogyasztásuk, szemben a keleti népekkel, ahol sok esetben mind a daganat mind az érrendszeri megbetegedések kialakulása elenyésző. Nálunk ezek a megbetegedések jelentik a legfőbb halálozási okot. Cégünk termőhely- és fajtaválogatott gyümölcsökből, gyógynövényekből, gyökerekből állít elő olyan készítményeket, amelyek magas szabadgyök-megkötő hatással és érrendszerjavító hatással bírnak. Az elmúlt 10 évben számtalan állatkísérletet végeztünk, amely során karcinogén anyagokat juttattunk az állatok testébe és a készítményeink hatását így vizsgáltuk. Számításainkat igazolták a kutatók eredményei: minél nagyobb mennyiségű kombinált antioxidánssal etettük az állatokat, annál hatékonyabban pusztultak a tumoros sejtek és sok esetben a daganat teljes pusztulását eredményezték, mindemellett komoly érrendszerjavító hatással is voltak. Több termékcsaládunk alapját képezik a flavonoid vegyületek.

Néhány a legkedveltebbekből: Flavin77 szirup/rost/flavinárium, Flavin7, Cardio Flavin, Cyto Flavin Pl: Flavin 7 200ml gyümölcslé kivonat (ital)

 

  „A Flavin7 kiváló élettani hatással rendelkező gyümölcsök kivonata.

Igen gazdag polifenolokban, flavonoidokban és növényi antioxidánsokban, melyek a szervezetben gyökbefogó hatásuk révén megvédenek a szabadgyökök romboló hatásaitól. Ennek köszönhetően csökkentik a káros sejtfolyamatokat, lassítják a sejtek öregedését, segítik a vitaminok hasznosulását a szervezetben. Rendszeres fogyasztása csökkenti a szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. Kiemelt fontosságú tehát a megelőzés szempontjából.

A már kialakult betegség esetén a kezelések kellemetlen tüneteit csökkenti, gyógyító hatásukat pedig elősegíti.„

Javasolt adagja:

Megelőzés céljából napi 5 ml, kúraszerűen 4-6 hónapig, de folyamatosan is használható. 40 év felett napi 2-szer 5 ml ajánlott. Kiegészítő terápiaként: napi, 2-szer 10-15 ml étkezés közben, illetve után. Közvetlenül, vagy gyümölcsléhez, langyos teához, ivóvízhez keverve is bevehető. Pár percig a nyelv alatt tartva gyorsíthatjuk a felszívódást.  

 

 

Te is tudod?, hogy az emberi szervezetnek szüksége van,vitaminokra, ásványi anyagokra
Ugye Te sem szeretnél ‘E’-adalékot taralmazó vitamin-tablettákat fogyasztani?
Keresd a Flavin7 kiváló magyar termékeit!
Csak természetes alapanyagokat tartalmazó kapszulák, semilyen adalékot nem tartalmaznak.                                                                                                          

 WEBSHOP

Feliratkozás hírlevélre

Név:*
Email cím:*
Ha a képet nem, csak ezt a szöveget látod engedélyezd a képek megjelenítését!
Írd ide mit olvasol a képen:
Kereső

Flavonoidok a gyermekeink védelmében

Flavin77 Omega Kid

Napkristály  bioflavonoid.

Napkristály ital

Iratkozz fel MOST,hogy értesülj a legújabb FLAVIN AKCIÓKRÓL!

 HÍRLEVÉL

Kérdése van?
 
Hívjon  az alábbi telefonszámon
 
06-20-777-2857
 
Vagy érdeklődjön email-ben
 
flavinvitamin@gmail.com
 
 

Biosa Flora - Természetes egyensúly a bélrenszerben

REZVERATROL

 

Kudzu B6

Kalcium-Magnézium-Nátrium

PVG-Pecsétviaszgomba

Új Termékek

 

Crystal Complex Hepatop

Calcium L-treonate

CaTOP

Myco Crystal Gyógygombák

 

 

 

 

 

 

0.007 mp