Cannabis olaj - Omega kendermag olaj és kapszula

Cannabis olaj

 

Cannabis olajAz egyedüli magolaj, amelyben szinte nincsenek telített zsírsavak, viszont közel 90%-ban telítetlen zsírsavakból áll. Linolsavat (omega-6) 50-60%-ban, alfa-linolénsavat (omega-3) 15-20%-ban tartalmaz. Ez a linolsav/linolénsav arány megfelel az esszenciális zsírsavak napi beviteléhez javasolt mennyiségnek és ebben az összetételben egyedülálló a természetben. A linolsav és az alfa-linolénsav mellett a kendermagolaj kb. 2-6% gamma-linolénsavat (GLA) tartalmaz.

Egy évtizeddel ezelott a kutatók olyan receptorokat fedeztek fel az agyban, amelyekbe a cannabinoidok pontosan beleillenek, mint kulcs a zárba. Ezeket a receptorokat elsosorban a központi idegrendszerben és az immunrendszer elemeiben mutatták ki.
A legújabb kutatások középpontjában a cannabis-szeru anyagok az ún. "endogén cannabinoidok" állnak. Ezeket a vegyületeket a szervezet önmaga is képes eloállítani. Az agyban olyan fontos rendszert alkotnak, amely segítségével az agysejtek egymással kommunikálni képesek, finomhangolást végeznek azokban az idegkapcsolatokban, amelyek a memóriáért és más tudatfolyamatokért felelosek. Az agy " természetes cannabisa" perc-mennyiségekben van jelen, és hatása nagyon kicsiny. Az agy által eloállított "cannabis" elengedhetetlenül fontos a mindennapi gondolatokhoz, olyan kémiai anyag, amely kihat a mozgást, a gondolatokat és az észlelést magába foglaló testi funkfciók legfontosabbjaira.

 

Cannabis olaj 200 ml

 

Miért nem illegális a kender (Cannabis sativa)?


 

A nemesített hibrid kendermag (Cannabis sativa = "hasznos kender") nem tartalmaz THC-t, ezért tudatmódosító hatással nem, viszont megszámlálhatatlan értékes élettani hatással rendelkezik. A termék nemesített, az európai szabályozásnak megfelelo kender kivonata.

 

 

 

Mely területen ismert jótékony hatása?

 • - Különösen az idegalapi (neurotikus) fájdalommal járó krónikus betegségek tüneteinek csillapítása (pl. sclerosis multiplex).
 • - görcsök enyhítése.
 • - Ízületi gyulladással járó tünetek enyhítése.
 • - Epilepszia.
 • - Parkinson-kór.
 • - Glukóma (zöldhályog).
 • - Depresszió.
 • - Ízületi gyulladás (Rheumatoid arthitis).
 • - Psoriazis.
 • - Bőrgyulladások.
 • - Köhögéscsillapítás.
 • - Dystonia (izomtónus rendellenesség).
 • - Sportolás utáni izomregenerálásban.
 • - Száraz bor kezelése.
 • - Csökkenti a koleszterinszintet. Eredményesen csökkenti a vérnyomást és helyreállítja a vérkeringést.
 • - Javítja a szervek működését, az immunrendszert.


Kendermag olaj

Kendermag - Az ezerarcú növény

A "kétoldalú" zsírok

Omega kendermag olaj 500 ml  + Kendermag kapszula 100 db

omega kendermag olajMíg az egyik fajta zsír kimondottan hízlal, és anyagcsere-zavarokat okoz, érelmeszesedést, szívinfarktust, szervelzsírosodást, máj- és epefunkciós zavarokat, reumát, ízületi megbetegedéseket, és akár daganatképzõdést is kiválthat, addig a másik típusú megakadályozza ugyanezen betegségek kialakulását, illetve segíthet meggyógyítani a már meglévõ betegségeket.


A Földön élõ több mint 3 millió ehetõ növény közül nincs még egy olyan, amelyenek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval. A kendermag az összes olyan fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmazza, amely szükséges ahhoz, hogy az ember hosszú hetekig túléljen valamilyen kritikus helyzetet (pl. intenzív fogyókúrát).


A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. omega-3 zsírsavaknak, vagy másnéven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz linolénsavnak. A kendermag emellett jelentõs mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.

Az aminosavak kiemelkedõ jelentõségûek az élõvilág számára, mivel a fejérjemolekulák építõkövei. Az emberi testben 25 féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítõ. A szervezet a fehérjéinek és nitrogéntartalmú alkotórészeinek felépítéséhez, és ezek újraképzéséhez szükséges aminosavakat a táplálék fehérjéi adják. A kendermagban lévõ fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetõek.

A kendermag pozitív harásai:

 

 • -csökkenti a koleszterin- és triglicerid szintet, segít megelõzni a szív- és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást
 • -elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiûríti a szervezetbõl a felesleges zsírt
 • -erõsíti az immunrendszert
 • -agymûködést serkentõ (fehérjepótlás az agyban)

A kendermag olajnak egyszerû a felhasználása: mivel a kendermag olaj nagyon ízletes, fogyaszthatja úgy is, hogy a napi étkezések során ételét meglocsolja egy evõkanál olajjal, vagy kedvenc italába keveri. Nagyszerû fõtt vagy párolt zöldségekhez, salátákhoz, még a vajat is helyettesítheti vele, vagy egyszerûen kortyolgathatja.
omega kendermag olaj + kendermag kapszula

Omega kendermag olaj 500 ml  + Kendermag kapszula 100 db

Feliratkozás hírlevélre

Név:*
Email cím:*
Ha a képet nem, csak ezt a szöveget látod engedélyezd a képek megjelenítését!
Írd ide mit olvasol a képen:

Kereső

Flavonoidok a gyermekeink védelmében

Flavin77 Omega Kid

Napkristály bioflavonoid.

Napkristály ital

Iratkozz fel MOST,hogy értesülj a legújabb FLAVIN AKCIÓKRÓL!

 HÍRLEVÉL

Kérdése van?
 
Hívjon  az alábbi telefonszámon
 
06-20-777-2857
 
Vagy érdeklődjön email-ben
 
flavinvitamin@gmail.com
 
 

Biosa Flora - Természetes egyensúly a bélrenszerben

REZVERATROL

 

Kudzu B6

Kalcium-Magnézium-Nátrium

PVG-Pecsétviaszgomba

Új Termékek

 

Crystal Complex Hepatop

Calcium L-treonate

CaTOP

Myco Crystal Gyógygombák

 

 

 

 

 

 

0.026 mp