Szabó László a FLAVIN7 Szülőatyja - Interjú

Ma már 15 éves a Flavin7

Kiskamaszkorban a FLAVIN7

2010. -ben készült interjú Szabó László -val

Szabó László pontosan 12 évvel ezelőtt bocsátotta útjára az első üveg Flavin7 készítményt.
A termék azóta szinte önálló életet él, mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogyan éli meg, az ezzel kapcsolatos érzéseit a feltaláló.

Szabó László a FLAVIN7 Szülőatyja!  -  Interjú


Mostanában távol-keleti alapanyagokra épülő termékek körül forognak a gondolataid.

Minek köszönhető ez az irányvonal?

Folyamatos és rendszeres érdeklődést tapasztalok különféle országokból a cég termékei iránt. Ilyenkor előfordulhat, hogy nem csak a partner érdeklődik a mi készítményeinkről és alapanyagainkkal kapcsolatban, hanem kölcsönös az érdeklődés. Így volt ez legutóbb is, amikor malajziai szakemberekkel hozott össze minket a sors, aminek eredményeképpen megismertünk olyan távolkeleti hatóanyagokat, amelyek alapján idővel szeretnénk kifejleszteni bizonyos készítményeket. De ez a távoli jövő.

A kölcsönös érdeklődés azt jelenti, hogy valamelyik Flavin készítmény, vagy más Crystal termék pedig kapható azon a vidéken?

Reményeink szerint igen, de erről még korai lenne beszélni. Egyelőre úgy tűnik, hogy mi voltunk a gyorsabbak.

Mi motivált a távol-kelet irányába?

Nagyon régóta érzem magamban a nyitottságot arra a kultúrára. Már húszéves koromban végeztem jógagyakorlatokat, pedig annak idején ez az önismereti módszer még nem volt igazán népszerű itthon. Könyvekből tanultam a legfontosabb gyakorlatokat és rendszeresen meditáltam, ahogyan ma is teszem.
Mostanában egyébként egyre inkább kedvelem a japán és a kínai ételeket is,
és igyekszem megtanulni néhány szokásukat, mint amilyen például a pálcikával történő étkezés. De mindig tanulok valami újdonságot a távol-keleti kultúrából. Éppen nemrégiben volt Egerben egy kétnapos makrobiotika főzőtanfolyam, amit Vámos Erika szervezett. Ott például kiderült számomra, hogy a Kudzu hatóanyag-kivonatát, amit a gyógyászatban elsősorban a szenvedélybetegségek leküzdéséhez hívnak segítségül, a makrobiotikus konyha sűrítőszerként használja. Alapvetően azért örülök, hogy nyitni tudtunk ebbe az irányba, mert sokat tanulhatunk a távol-keletiektől.

Mit tartasz a legfontosabbnak?

Azt, hogy alapvetően a gyógynövényekre építik a gyógyászatukat. Ezt a szemléletet rendkívül fontos lenne elsajátítanunk.

A távol-kelet dicsérete után evezzünk vissza hazai vizekre, hiszen idén 12 éves a Flavin7, mondhatni, kiskamaszkorba lépett.

Hogyan éled ezt meg, Te, mint a termék Szülőatyja?

Flavin7 termékcsaládMindenekelőtt hálával és köszönettel. A Flavin termékek sikertörténete
rajtam kívül más, számomra rendkívül fontos embereknek is köszönhető.
Mindenekelőtt a feleségemnek, Dr. Kovács Zsuzsannának, aki nélkül nem jöhetett volna létre mindez.

Tegyünk egy kis visszatekintést ezzel kapcsolatban!

Zsuzsa annak idején a vörösborok élettani hatásáról írta a doktori munkáját és elsősorban az összetevők tudományos vizsgálata terén segített rengeteget. Kémikusként a Debreceni Egyetemen olyan laboratóriumi teszteket tudott végezni a hatóanyagokkal, amik megalapozták az első készítményeim összeállítását.
Minden újabb összetételű készítményt odaadtam neki bevizsgálásra, aztán egy úgynevezett molekulaszeparátor segítségével, szakszerű eljárással kivontuk belőle a szükséges flavonoidokat, így a folyamat végén csak a leghasznosabb anyagok maradtak, ezek kerültek az üvegekbe.
Hosszú évek kutatómunkájával és rengeteg méréssel azt is ki tudtuk kísérletezni, hogy mely vidékről származó gyümölcsök flavonoid tartalma a legjobb, illetve milyen gyümölcsben, milyen és mennyi hatóanyag van.
Ezen kívül nagyon sokat köszönhetek Prof. Dr. Ember Istvánnak és Dr. Kiss Istvánnak, a Pécsi Egyetem kutatóinak. Ők folyamatosan végezik a Flavin7 szív- és érrendszeri megbetegedésekkel, illetve a daganatos betegségek megelőzésével kapcsolatos, az azt alátámasztó kísérleteiket.
Nagyon sokat köszönhet még a Flavin7 Vámos Erikának, aki kezdetekben úgy egyengette a termék útját, hogy az ma már önállóan képes haladni egy folyamatosan felfelé ívelő pályán.
És nem utolsó sorban annak a több ezer, a terméket népszerűsítő és forgalmazó kollegáimnak, akik szerte az országban, fáradtságot nem ismerve, több éve és nap mint nap tesznek azért, hogy a Flavin7 legyen, maradjon
.
Mit tükröz ez szerinted?

Úgy érzem, azt, hogy a Flavin  készítmények nagyon sok embernek segítenek az egészségmegőrzésben, a betegségek megelőzésében, és kiegészítő gyógymódként a szervezet egészséges állapotának  visszaállításában.
Nincs rá statisztikánk, csak bízni tudok benne, hogy a fogyasztási számok azt is tükrözik, hogy egyre több ember megérti: legfontosabb a megelőzés, és Flavin készítmények elsősorban ebben nyújtanak nagy biztonsággal segítséget.
Egy már kialakult betegségnek a kimenetelét, csak az Isten tudja, mert az már egy olyan állapot, amelyben elsősorban Ő gondoskodik rólunk és döntésével szemben nincsen vétójogunk.
Ezért nagyon fontos, hogy amíg a mi kezünkben van a lehetőség, addig tegyünk meg mindent egészségünk megőrzése érdekében.

Forrás:Crystal Egészség Magazin

Szabó László hatóanyagszakértő könyve: A szakértő tippjei.

A flavin7 gyümölcsökből kivont flavonoidok, növényi antioxidánsok és rezveratrol koncentrátuma.

 

 

 

Miért is fontosak az antioxidánsok szervezetünk számára?

Flavin vitaminok
Közismert, hogy naponta kb. 100 rákos sejt keletkezik mindannyiunkban, szerencsére azonban immunrendszerünk ezeket a hibás sejteket megtalálja és semlegesíti. Ha azonban az immunrendszer valamilyen okból meggyengül, a rákos sejtek szaporodni kezdenek, és az immunrendszer nem képes felszámolni azt.

Ennek számos oka lehet. Egyrészt a környezeti ártalmak (táplálkozás, rákkeltő anyagokkal való érintkezés, sugárhatások), mely azt eredményezi, hogy sokkal több hibás sejt keletkezik, mint amennyit a szervezet képes megsemmisíteni. Másrészt stresszhatások gyengíthetik az immunvédekezést, csökkentve az immunsejtek “ráksejt megsemmisítő” kapacitását. Akinél mindkét tényező egyidejűleg áll fenn, azok nyilvánvalóan többszörös kockázatnak vannak kitéve a rák szempontjából.

A szervezetbe kerülő, vagy az ott keletkező szabadgyököknek igen nagy szerepe van a rákos megbetegedések kialakulásában. A sejtfalat részben olyan zsírmolekulák építik fel, amelyek könnyen sérülnek (oxidálódnak) a szabadgyökök támadása során.

Az antioxidánsok stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a szívbetegséggel, a rákkal és a korai öregedéssel. A flavonoid típusú vegyületek jelentős gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek.

 

                  Flavin7 termékcsalád termékei  -  Webshop

Flavin7 hivatalos weboldala - Flavin7hydrogen.eu

Szabó László a FLAVIN7 Szülőatyja - Interjú hozzászólásai

Szólj hozzá

Kereső

Flavonoidok a gyermekeink védelmében

Flavin77 Omega Kid

Napkristály  bioflavonoid.

Napkristály ital

Iratkozz fel MOST,hogy értesülj a legújabb FLAVIN AKCIÓKRÓL!

 HÍRLEVÉL

Kérdése van?
 
Hívjon  az alábbi telefonszámon
 
06-20-777-2857
 
Vagy érdeklődjön email-ben
 
flavinvitamin@gmail.com
 
 

Biosa Flora - Természetes egyensúly a bélrenszerben

REZVERATROL

 

Kudzu B6

Kalcium-Magnézium-Nátrium

PVG-Pecsétviaszgomba

Új Termékek

 

Crystal Complex Hepatop

Calcium L-treonate

CaTOP

Myco Crystal Gyógygombák

 

 

 

 

 

 

0.007 mp